2024

8. září


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

kampaň vrcholí a mediální vystoupení předsedy ODS i dalších kandidátů narůstají. Jedno je jisté: ze svého programu neslevíme. Petr Fiala serveru Novinky.cz připomněl naše priority: snížení daní a tedy růst mezd, antibyrokratickou revoluci a investice - do vzdělání, výzkumu a dopravní infrastruktury. Pro iDNES se předseda ODS rozhovořil o antibyrokratické revoluci:

„My slibujeme, že v prvních šesti měsících provedeme antibyrokratický audit, vytipujeme předpisy, podzákonné normy i zákony, které je potřeba upravit, zjednodušit, zrušit a podle toho budeme postupovat. Na základě této analýzy provedeme zjednodušení činnosti státu tak, aby stát opravdu sloužil lidem.“ 

Řekl také, že díky daňové reformě vzroste plat každého aspoň o 7 %. Reflexu lídr pravice slíbil zrušení EET, kterou může nahradit paušální daň. V Pressklubu Petr Fiala zpochybnil slova Andreje Babiše o tom, že by nevládl s komunisty. V Partii se předseda ODS střetl s Lubomírem Zaorálkem a Ivanem Bartošem.

Zažíváme největší ekonomický růst za poslední dekádu a přitom na stavbu silnic a dálnic jde v poměru k výdajům státního rozpočtu nejméně peněz za posledních 7 let. Zbyněk Stanjura na tiskové konferenci připomněl, že naše vláda postavila téměř 80 kilometrů dálnic, tato jen 34. Pokud má Česká republika uspět, musíme navýšit investice, které tato vláda už několik let škrtí. V těchto dnech mluvíme se statisíci z Vás, abychom pro náš smělý plán získali podporu. Podle Zbyňka Stanjury byly minulé volby v roce 2013 dnem, od kterého jsme se již odrazili.

Náš silný program prosazují silné osobnosti. Mnohé z nich diskutovaly v předvolebních debatách České televize. Záznamy jsou dostupné zde. 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz